Artisjok met dip

Artisjok met dip

Benodigdheden:
1 Artisjok - for free bij elke bestelling 
Maldonzout 
Olijfolie 
Halve citroen 
Rozemarijn & Look 

Dipsausje
Yoghurt, citroensap & beste, wasabi & verse kruiden samen mengen & klaar! Zin in een frisse twist? 
Probeer onze kalamansi azijn & meng deze onder vaste kokosyoghurt.

Recept: 
Snij het onderste deel van de artisjok & maak ze, waar nodig, proper. Kook de artisjok in gezouten wat, samen met een halve citroen, look & rozemarijn. 
Ongeveer 25 min, tot wanneer ze gaar is. 
Laat deze uitlekken & afkoelen. 
Neem een mooie schaal en plaats de artisjok als een bloem in het diepe bord. 
Besprenkel rijkelijk met onze Kalios olijfolie & Maldon zeezout. 
Sausje erbij & klaar! 

TIP! WERK AF MET ONZE EETBARE KORENBLOEMEN OF ANDERE VERSE KRUIDEN.